| Even voorstellen    Zita Savelkouls (1975, Waspik) heeft in de
      zomer van 2009 Zita’s opgericht. Samen met haar man en
      twee dochtertjes Lumen (2006) en Maren
      (2010) is zij gevestigd in het sfeervolle
      Heusden-Vesting. Vanuit haar woning aan de Hoogstraat biedt zij
      een uitgebreide cateringsservice aan voor
      particulieren, bedrijven en
      evenementen.   Met de paplepel.. Zita stond al op jonge leeftijd graag in de
   keuken. Daar keek ze mee met haar moeder en oma, die altijd
   met eten bezig zijn en het koken helemaal in de vingers
   hebben. Na de middelbare school volgde de
   Banketbakkersopleiding in Tilburg. Aansluitend ging ze naar
   Kunstacademie St. Joost in Breda en later ook naar de kunstacademie
   in ’s-Hertogenbosch. Daar specialiseerde ze zich in sculptuur &
   illustratie.   Werken voor Hare Majesteit de
   Koningin In de keuken van Huis Ten Bosch in Den Haag deed
   Zita haar eerste werkervaring op. Als keukenassistent
   hielp ze om Hare Majesteit de Koningin
   en haar gasten de lekkerste gerechten voor te
   schotelen. Daarna werkte Zita enkele jaren bij Taartenatelier
   Haa..Gebak! in Rotterdam. Daar werkte ze samen met Hilly van
   West.   Kijk gerust eens op: http://www.everyoneweb.com/haagebak.nl.tt/.   Van delicatessen naar eigen
   zaak Later werkte ze vijf jaar bij Z&M
   Delicatessen in Rotterdam,
   waar ze de productiekeuken leidde, de klanten
   hielp in de delicatessen
   annex lunchroom en ook kooklessen
   gaf. Neem ook eens een kijkje op de website:
   www.zenmdelicatessen.nl. Na de nodige ervaring op te hebben
   gedaan heeft Zita haar eigen
   cateringbedrijf Zita’s opgericht. Zita werkt graag met
   eerlijke, biologisch en seizoensgebonden producten. De meeste groenten en
   kruiden komen zelfs uit haar eigen moestuin net buiten Heusden
   Vesting.   
 
 Terug naar
      boven
     |